Jelenlegi hely

Termékcsaládok

Ezt a termékcsaládot az igen elegáns vonalvezetésű bútorokról, a bronz színű fogantyúkról és a meleg színű Medi cseresznye termékekről ismerhetjük meg. Továbbá érdemes megfigyelni a gondosan lekerekített és elvékonyított lábakat is, mely csak mégjobban fokozza az elegáns összhatást.

Box

Nagyon massziv és praktikus bútorcsalád, mely 21 féle elemből áll ezáltal számtalan variációs lehetőséget kinál. Különböző terekben is sokféleképpen illeszthető. Az állítható lábaknak köszönhetően bármilyen padozaton vízszintesen és stabilan állnak.

Az ifjúsági termékcsalád alapját a Világos Belluno Tölgy szín határozza meg. Ízlés szerint a kiegészítőszín Belluno Rózsaszín, Kék vagy Szürke lehet. A rejtett fogantyúk a lekerkített tetőelemek nem mindennapi összépet alkotnak.

A Country bútorcsalád nappali, hálószoba és étkező kialakítására kíválóan alkalmas elemes bútor. Eleganciáját különleges színvilága és stílusa adja. Széles keretlécei, exkluzív üveges elemei, szépen kivitelezett szögletes fogantyúi egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának.

Ultramodern termékcsalád, olyan fogantyúkkal melyek a lebegés illuziójat keltik. A letisztult Fehér szín és a markáns, durva Trufla Tölgy találkozása meghökkentő semmihez sem fogható összképet alkotnak. 

Első ránézésre azt gondolnánk, hogy csak egy egyszerű szögletes bútorcsaládot láthatunk, azonban ha jobban megfigyeljük láthatjuk, hogy a tervezők játszottak a mélységekkel, a térhatásokkal. Ezt az üveges elemek mégjobban megtördelik, a széles fogantyúk elnyújták melytől szinte absztrakt kompozíciót kapunk. Talán éppen ebben rejlik ennek a termékcsaládnak a népszerűsége és varázsa.

A sima Kaspian termékcsalád újabb generációja, mellyel nehéz melléfogni. Az ergónómikus bronz szín fogantyúk a Durance Tölgy eleganciája és a lábak melyek a lebegés illuzíóját keltik megerősítenek ebben.

A Largo termékcsalád klasszikusabb vonala. Apró bonz színú fogantyúkkal, éles sarkokkal rendelkezik. Az Olasz Meggy színű termékek valóban a klasszikusabb vonalat képviselik ám így is inkább modernek mint klasszicisták, rusztikusak.

Számos színben elérhető bútorcsalád. A Wenge és a Mali Akác szín inkább a keleti míg a Sonoma Tölgy színek inkább a nyugatias hangulatot képviselik, így könnyebben megtalálja midnenki a magához illő elemeket. Az ezüstszín négyzet alakú  fogantyúk és a tetőelem felé lekerekített oldalszegélyek elegáns, meghitt összképet alkotnak.

Sötét Canterbury Tölgy színben robosztus és erős míg Sonoma Tölgy színben a lágyabb oldalát mutatja meg ez a termékcsalád. A divatos négyzet alakú fogantyúi jól passzolnak a kompozícióba. Mindemellett a termékek frontjai a bútorcsalád különlegességei.

A Perfect Fusion matrac igazán jó választás mindazoknak, akik egy jó minőségű kemény, de nagy komfort érzetű matracot szeretnének vásárolni. Előnye, hogy nagy (35 kg/m3), rugalmas anyagsűrűséggel rendelkezik, azok is nyugodtan megvehetik akik bizonytalanok abban, hogy számukra milyen keménységű matrac az ideális. További előnye a matracnak a 20 cm-es vastagsága, ami a tömör anyagszerkezettel párosítva formatartó, hosszú élettartamot biztosít a használóknak.

Ez  a  téli-nyári  oldalas,  zsákrugós  matrac  a  félkemény,  de rugalmas  ágybetétek  közé  tartozik  és  nem  áthullámzó, mint  a  régi  bonell-rugós  matracok.  Kiváló  formakövetése miatt  minden  alváspozícióban  kényelmes  és  pihentető éjszakákat biztosít Önnek. Optimálisan támasztja alá testét és meggátolja a nyomáspontok kialakulását, tehermentesítve ezzel a gerincoszlopot és az izmokat.

Oldalak