Jelenlegi hely

Termékcsaládok

A Country bútorcsalád nappali, hálószoba és étkező kialakítására kíválóan alkalmas elemes bútor. Eleganciáját különleges színvilága és stílusa adja. Széles keretlécei, exkluzív üveges elemei, szépen kivitelezett szögletes fogantyúi egyedi hangulatot kölcsönöznek otthonának.

Ultramodern termékcsalád, olyan fogantyúkkal melyek a lebegés illuziójat keltik. A letisztult Fehér szín és a markáns, durva Trufla Tölgy találkozása meghökkentő semmihez sem fogható összképet alkotnak. 

A sima Kaspian termékcsalád újabb generációja, mellyel nehéz melléfogni. Az ergónómikus bronz szín fogantyúk a Durance Tölgy eleganciája és a lábak melyek a lebegés illuzíóját keltik megerősítenek ebben.

A Largo termékcsalád klasszikusabb vonala. Apró bonz színú fogantyúkkal, éles sarkokkal rendelkezik. Az Olasz Meggy színű termékek valóban a klasszikusabb vonalat képviselik ám így is inkább modernek mint klasszicisták, rusztikusak.

Számos színben elérhető bútorcsalád. A Wenge és a Mali Akác szín inkább a keleti míg a Sonoma Tölgy színek inkább a nyugatias hangulatot képviselik, így könnyebben megtalálja midnenki a magához illő elemeket. Az ezüstszín négyzet alakú  fogantyúk és a tetőelem felé lekerekített oldalszegélyek elegáns, meghitt összképet alkotnak.

A Perfect Fusion matrac igazán jó választás mindazoknak, akik egy jó minőségű kemény, de nagy komfort érzetű matracot szeretnének vásárolni. Előnye, hogy nagy (35 kg/m3), rugalmas anyagsűrűséggel rendelkezik, azok is nyugodtan megvehetik akik bizonytalanok abban, hogy számukra milyen keménységű matrac az ideális. További előnye a matracnak a 20 cm-es vastagsága, ami a tömör anyagszerkezettel párosítva formatartó, hosszú élettartamot biztosít a használóknak.

Ez  a  téli-nyári  oldalas,  zsákrugós  matrac  a  félkemény,  de rugalmas  ágybetétek  közé  tartozik  és  nem  áthullámzó, mint  a  régi  bonell-rugós  matracok.  Kiváló  formakövetése miatt  minden  alváspozícióban  kényelmes  és  pihentető éjszakákat biztosít Önnek. Optimálisan támasztja alá testét és meggátolja a nyomáspontok kialakulását, tehermentesítve ezzel a gerincoszlopot és az izmokat.

Az embernek egyből feltűnnek az egyedi nagy és elég masszív négyzet és háromszög alakú fogantyúk. A komódoknál, szekrényeknél és polcoknál a tervezők ügyeltek a játékos elrendezésre. A végeredmény önmagáért beszél. Nagyon pici gyermekeknek azonban azért nem ajánluk ezeket a termékeket, mert a sarkok és szélek élesek lehetnek számukra.

A 2 SEE elemes bútorcsalád 4 féle méretű polcos szekrényből áll, a hozzá rendelhető kiegészítő polcokkal, frontokkal és fiókokkal tetszés szerinti tárolók alakíthatók ki. Az elemek bükk tátra, fehér/sárga, wallis szilva, és wenge színekben variálhatóak.

Következetesen egyszerű formatervezés. A wenge, wallis szilva ill. vanília színben kapható frontokat wenge színű masszív korpuszok kerete zárja magába. A fi nom, vízszintes fogantyúk és a lábak hangsúlyozzák a bútorok modern jellegét. Egy bútortest két külön színváltozatban is kapható (wenge / fényes fehér, wenge / fényes piros).

Az Amelia elemes bútorokat az elegáns antik fenyő színben gyártják. Díszített keretlécek, rézszínű húzók kölcsönöznek romantikus, vidékies stílust az Amelia bútorcsalád elemeinek. A választékban szekrényeket, komódokat, asztalokat, szépen kivitelezett vitrineket és ágyekereteket is találunk, így a BRW Amelia bútor elemeiből összeállíthatunk étkezőt, nappalit, romantikus háloszobát, dolgozószobát.

Areka moduláris rendszer 19 különböző elemből áll, választható színei a wenge, és a wenge tölgy kombináció. A modern stílusú design bútorokra jellemző erős, jellegzetesen ívelt frontok, frontélek. Funkcionalitás mély fiókok és tágas szekrény is megtalálható a BRW Areka elemes bútorai között. Black Red White Areka elemes nappali bútor, hálószobabútor.

Oldalak